Upisi 2020./2021.

Upisi 2020./2021.

Upisi – Glazbena radionica ARS NOVA – pozivamo NOVE polaznike na upise i dogovor za raspored u SUBOTU, 26. rujna 2020. u 9 sati u prostorije Pučkog otvorenog učilišta ,ul. L. Jägera 6.

Upisi se mogu obaviti i online: ovdje.

U glazbenoj radionici ” Ars nova ” raspolažemo svim potrebnim materijalima, notama i instrumentima nužnima za kvalitetno izvođenje nastave, tako da polaznici gotovo svih poduka, na nastavu ne moraju nositi svoje instrumente.

Rasporedi se formiraju prema željama svakog polaznika ponaosob, uzimajući u obzir smjene i ostale izvanškolske aktivnosti svih naših učenika. Nastavu održavamo i subotom, što prema iskustvu odgovara velikom broju polaznika.

Nastava se odvija individualno ili u vrlo malim grupama, po dvoje, troje, ili maksimalno 4 polaznika na satu. Također možete birati i nastavu jednom tjedno 60 min, ili 1 tjedno 45 min, ili 2x tjedno 30 min

Poduke iz gitare , klavira , synthesizera i električne gitare, samo su dio poduka koje možete pohađati u glazbenoj radionici ” Ars nova ” jer, sukladno vašim željama moguće je organizirati poduku za gotovo svaki instrument.

Na kraju svake nastavne godine organiziramo javnu produkciju, tj. svečani, završni koncert i dodjelu diploma o završenom tečaju, a na koncertu se predstavljaju naši najmarljiviji polaznici, oni koji su svojim trudom napravili najveći napredak, a takvih je iz godine u godinu sve više.

Požurite i prijavite se, nastava samo što nije počela.