O nama

Glazbena radionica Ars nova je neprofitna udruga djece i mladeži koja radi na unaprijeđivanju i promociji svih oblika umjetničkog, kulturnog i kreativnog izražavanja s posebnom usmjerenošću ka glazbenoj umjetnosti i glazbenoj kulturi uopće. Udruga je osnovana 10. rujna 2003. godine na inicijativu nekolicine profesora i pedagoga, glazbenika, roditelja i samih članova koji u raznim radionicama sudjeluju u kreiranju vlastitog slobodnog vremena.

Cilj udruge je okupljanje djece, mladeži i svih zainteresiranih da sudjelovanjem u raznim glazbenim radionicama nauče nešto novo, korisno i zabavno, kao i poticanje, razvijanje i unaprijeđivanje svih oblika kulturnih i kreativnih aktivnosti u sredini u kojoj udruga djeluje. Taj cilj Ars nova u prvom redu ostvaruje organiziranjem glazbenih i plesnih tečajeva, raznih umjetničkih i edukativnih radionica u sklopu kojih veliki broj djece i mladih provodi svoje slobodno vrijeme u kreativnom okruženju, stječući nova znanja i vještine, te upoznajući nove prijatelje i vršnjake sličnih kreativnih sklonosti.

Iznimno je veliki broj naših polaznika svoj prvi, javni nastup imao upravo na našem završnom, tradicionalnom i svečanom koncertu koji se održava na kraju svake školske godine u lipnju.

Tijekom prvih 20 godina našeg postojanja, rada, učenja i zabave, a prije svega, predivnog glazbenog druženja, ponosno vam predstavljamo dio naše statistike.
0
Polaznika
0
Predavača
0
Tečajeva
0
Koncerata