Ars nova polaznici – nastava počinje

Ars nova polaznici – nastava počinje

Počinje jedna nova i neobična školska godina, gdje ćemo se malo maskirati, a nisu maškare, gdje ćemo pojačano prati ruke, a zapravo nam nisu prljave i gdje ćemo, IPAK,…najviše svirati i družiti se, naravno, na jedan drugačiji i novi način.

Ali,… bit’ ćemo skupa ( sa dovoljnim razmakom ) i raditi ono što volimo i zbog čega i jesmo zajedno u našoj i Vašoj Glazbenoj radionici Ars nova, Osijek. Od ovoga trenutka i tijekom prvog tjedna nastave, od 07. rujna nadalje, traju upisi naših STARIH polaznika, kojima i nastava počinje odmah u tom prvom tjednu nastave, jer, zbog epidemioloških mjera i propisanih protokola, nećemo imati klasične upise i dogovore za raspored, već će svaki nastavnik kontaktirati sve svoje polaznike, direktno s njima dogovoriti raspored i krećemo s nastavom. Forma za upise se nalazi OVDJE.

Zahvaljujemo i svim novo prijavljenim, našim budućim i novim učenicima na poslanim prijavama, kojih je ovoga ljeta pristiglo jaaako puno, možda kao nikada do sada. Nakon završenih upisa i prijava svih starih učenika, svim NOVIM polaznicima, javljamo termin upisa, formiranja grupa i dogovora za raspored, kao i točne termine početka nastave.

Dakle, još samo malo,…malo, strpljenja i,…
KREĆEMOOOOO 😀